Goedkope Stedentrip

Waar verblijven tijdens een stedentrip Parijs? 3 leuke tips!

Deel artikel

Wil je binnenkort een stedentrip Parijs boeken, maar zit je nog in dubio waar je precies wilt overnachten? Dan begrijpen we maar al te goed. Wanneer je een citytrip Parijs boekt zijn de mogelijkheden qua accommodaties eindeloos. Van luxe hotels tot goedkope appartementen of zelfs een verblijft op een camping vlakbij Parijs. Om je te helpen in jouw zoektocht delen we op deze pagina 3 leuke tips om te verblijven.

Hotels in Parijs

We noemden het al even, maar het aanbod qua hotels in Parijs is werkelijk gigantisch. Zo kun je kiezen voor luxueuze hotels waar je gemakkelijk honderden euro’s per nacht betaald, maar zijn er gelukkig ook opties voor budget hotels. Dit maakt een stedentrip Parijs een stuk goedkoper en daardoor voor iedereen toegankelijk. Iedereen moet toch de kans krijgen om een bezoek te brengen aan de stad van de liefde? Zeker wanneer je net samen bent of een romantisch weekendje quality time wilt beleven. Onze tip: speur het internet af naar last minute aanbiedingen. Dan kan je vaak honderden euro’s schelen en die kun je dan mooi spenderen in deze geweldige stad!

Campings in Parijs

Houd je van kamperen en vind je het een unieke beleving om op een camping in Parijs te overnachten? Dan moet je goed zoeken om een geschikte camping te vinden. Parijs heeft namelijk niet zoveel campings, alhoewel er in de directe omgeving een groter aanbod is. Zo kun je eens een kijkje nemen op Galekkeropvakantie.nl, waar ze de leukste campings in de buurt van Parijs voor je op een rij hebben gezet. Andere opties zijn de website van Allcamps en Suncamp. Aan jou de keus!

Overnachten in een hostel

Heb je een klein budget, maar wil je toch graag een stedentrip Parijs boeken? Dan kan het een slim idee zijn om te overnachten in een hostel. Hier slaap je met meerdere personen op een slaapzaal, waardoor de kosten voor een overnachting vaak een stuk lager uitvallen. Zo betaal je ongeveer € 10 tot € 20 voor een overnachting. Ideaal dus wanneer je niet zo’n groot budget hebt. Een nadeel is wel dat je een deel privacy moet inleveren en net geluk hebben dat je niet bij iemand op de kamer ligt die de hele avond snurkt. Maargoed, dat mag de pret van een stedentrip naar Parijs natuurlijk niet drukken!

Waar verblijf jij tijdens jouw stedentrip Parijs?

Wanneer je een stedentrip Parijs boekt zijn er tal van mogelijkheden om een accommodatie te boeken. Weet jij al hoe je het gaat aanpakken? Laat het ons dan even weten via een reactie onder dit artikel. Tot slot wensen we je alvast een geweldige stedentrip Parijs toe. Geniet ervan en maak mooie nieuwe herinneringen!

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder