Goedkope Stedentrip

Voordelig vliegen naar jouw favoriete stad

Deel artikel

Stedentrips zijn hotter dan ooit. We kiezen met zijn allen liever enkele keren per jaar voor een korte reis van enkele dagen dan voor een vakantie aan het strand. Tijdens zo een korte reis valt in korte tijd veel meer te beleven als je het goed doet. Er zijn genoeg leuke steden in Europa die het bezoeken waard zijn. De historische steden als Praag en Wenen bijvoorbeeld met hun schitterende architectuur. Of Zuid Europese steden als Barcelona en Nice met hun heerlijke klimaat. Voor de voetballiefhebbers is Londen een prima uitvalsbasis met tal van stadions om wedstrijden te bezoeken tijdens een weekendje uit.

 

Vliegtickets voordeliger

Waar het mee begint is het boeken van de vliegtickets. Op www.vliegtickets.com bivoorbeeld is het mogelijk om een groot aantal aanbieders te vergelijken om zo veel voordeel te kunnen pakken. Vliegtickets naar bijna alle grote steden in Europa kun je hier vinden. Er valt al snel tot tientallen euro’s te besparen op de trip. Geld wat je veel beter kun spenderen tijdens je reis aan leuke souvenirs of een lekker hapje en drankje op een leuk terras in de stad. In de grote steden is het natuurlijk heerlijk shoppen voor de liefhebbers. Geen overbodige luxe om dan wat extra geld te kunnen besteden uiteraard.

 

Boek hotels online

Veel voordeel valt ook te verdienen wanneer je het hotel online boekt. Handige sites helpen je binnen een paar klikken tot het goedkoopste alternatief te komen. Trivago en Booking.com zijn enkele voorbeelden waar je jouw wensen instelt om vervolgens de goedkoopste hotels per stad voorgeschoteld te krijgen. Op deze manier kun je weer wat geld besparen. En voor het geld wat je normaal voor een vliegvakantie aan het strand kwijt bent kun je zo misschien wel 3x per jaar een leuk weekendje weg naar een stad in het buitenland. Waarom nog twijfelen?

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder