Goedkope Stedentrip

Stedentrip New York

Deel artikel

Zoals iedereen al weet is New York de grootste stad van de Verenigde Staten. New York is gelegen in de staat New York aan de oever van Hudson rivier en bestaat uit vijf stadsdelen: Brookyln, Queens, Staten Island, Manhattan en de Bronx. New York is een van de top toeristische bestemmingen in Amerika. Veel mensen hebben de droom om deze stad minstens één keer te bezoeken. New York staat vooral bekend om de vele wolkenkrabbers en de gele taxi´s. Deze stad wordt ook wel ´The Big Apple´ en ´The City That Never Sleeps´ genoemd.
In New York zijn er oneindig veel bezienswaardigheden te vinden. Wij hebben geprobeerd om de leukste en populairste bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen tijdens een stedentrip, op een rijtje te zetten. Bedenk u wel van tevoren welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken, want de kans is groot dat u niet elke bezienswaardigheden kunt ervaren.

1. Vrijheidsbeeld
Het vrijheidsbeeld is een symbool van New York en staat op het Liberty Island. Dit eiland staat voor de kust van New York en kan alleen bereikt worden vanaf Manhattan met een veerdienst. De boot vaart eerst naar het Liberty Island. Op dit eiland is het dus mogelijk om het vrijheidsbeeld te bezoeken. Na het bezoekje aan dit eiland kunt u een boot uitkiezen om weg te varen. De boot gaat dan altijd eerst naar het Ellis Island. Hier kunt u het eiland helemaal gratis bezoeken. Na een bezoek aan het Ellis Island vaart u terug naar Manhattan.

2. Empire State Building
The Empire State Building was het hoogste gebouw van New York tot de bouw van de Twin Towers. Na de aanslagen op de Twin Towers was Empire State Building weer het hoogste gebouw van New York. Op dit moment is het One World Trade Center het hoogste gebouw van NYC, maar Empire State Building behoort nog wel tot de 5 hoogste gebouwen van New York. Als bezoeker is het mogelijk om de 86ste en 102de verdieping van dit gebouw te bezoeken. Dit betekent wel dat je geduldig moet zijn! Wel heeft het zowel overdag als in de avond een prachtig uitzicht over de stad! Dus een bezoek aan dit gebouw mag zeker niet ontbreken tijdens je stedentrip in New York!

3. Circle line
De stad ontdekken door zelf niks te doen? Heerlijk toch! Dit kan door een Circle Line. Circle Line is een boottocht die je in verschillende lengtes hebt. Tijdens deze boottocht kom je langs de hoogtepunten van de stad. Hou je niet van boottochten? Dan is er nog een optie namelijk de Landmark Cruise. Bij deze activiteit ga je langs de populairste bezienswaardigheden die in de stad te zien zijn. Zeker een aanrader om de hoogtepunten van New York te ontdekken door tochten te maken!

4. Brooklyn Bridge
Brooklyn Bridge, de brug die het eiland Manhatten verbindt met Long Island. De Brooklyn Bridge behoort tot een van de mooiste bruggen van de Verenigde Staten. Zeker geschikt om leuke foto’s te maken!

5. New York ontdekken ?!
Wil je de stad ontdekken door vooral actief te zijn? Dan is een fietstocht door de stad zeker geschikt voor jou! Dit hoef je niet alleen te doen, maar gezellig in een groepje met een gids als begeleider. Wil je liever alleen fietsen? Dan is het in de stad mogelijk om een fiets te huren.

Om het land in te komen heb je bepaalde reisdocumenten nodig zoals een paspoort en een ESTA visum. Heb je nog geen visum voor Amerika? Geen probleem! Vraag nu online en geheel in het Nederlands het ESTA VISUM aan op Evisumservice.nl.

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder