Goedkope Stedentrip

Route 66

Deel artikel

De Route 66 is een oude autoweg in de Verenigde Staten. De Route 66 in USA was maar liefst 3943 KM (!) lang. De route begon in Chicago en eindigde aan het strand in Santa Monica bij Los Angeles. De route is inmiddels opgeheven, maar er zijn nog veel toeristen die jaarlijks een bezoekje brengen aan de wegen van Amerika. Vooral voor motorrijders is de Route 66 een unieke beleving op het gebied van speciale motorreizen. De Route 66 wegen zijn hier ideaal voor.

In Nederland zijn er ook een aantal aanbieders op gebied van motorreizen in de USA. De organisaties richten zich vooral op de route 66 reizen. Daarbij heb je in de meeste gevallen de mogelijkheid om alleen te reizen of in een grotere groep.

Route 66 reizen is één van die weinige aanbieders voor motorreizen in de USA. Route 66 Reizen heeft maar liefst 20 jaar ervaring op het gebied van motorreizen naar de USA. Het bedrijf organiseert groepsmotorreizen en bieden Fly & Bike arrangementen aan voor haar individuele klanten. De groepsreizen tellen in de meeste gevallen tussen de tien en veertien motoren. Route 66 reizen houdt er dus van om een selectief groepje te maken voor de USA motorreizen. Deelnemers hebben bij Route 66 reizen altijd veel te zeggen. Het bedrijf heeft een luisterend oor en adviseert reizigers altijd bij het opstellen van een optimale route.

Route 66 heeft maar liefst 13 (!) reisleiders die jou een onvergetelijke vakantie willen bezorgen. Deze reisleiders zijn vanzelfsprekend Nederlandstalig en zetten en begeleiden ze jou elke keer weer om je een fantastische motorvakantie te laten ervaren.

Ben je nog steeds niet overtuigd van de USA motorreizen van Route 66 reizen? Bekijk dan eens de website van Route 66 reizen. Wat voor wensen je ook hebt, Route 66 Reizen staat altijd weer voor je klaar.

Ga naar www.route66reizen.nl voor de onvergetelijke droomvakantie!

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder