Goedkope Stedentrip

Privé jet huren voor zomervakantie

Deel artikel

Hoe zou het zijn om te leven als een beroemdheid? En wat als je dat nu voor een week mee zou kunnen maken? Al langere tijd is het bekend dat je een jacht kunt huren voor op vakantie, maar je kunt nu ook een privé jet huren! Zie je het al voor je, als iemand aan je vraagt: ” waar ga je op vakantie deze zomer”? En dat jij dan kunt zeggen: “Oh dat weet ik nog niet, ik moet nog zien waar ik heen vlieg met mijn privéjet”.

De voordelen

Er zitten zoveel voordelen aan het huren van een privéjet dat je zomaar jaloers kunt worden, op de mensen die er dagelijks eentje tot hun beschikking hebben.

Voordeel 1: Om te beginnen, hoef je niet te worstelen met je lange benen, er is altijd genoeg beenruimte in een privéjet. Sommige vliegtuigen hebben zelfs banken waar je op kunt zitten in plaats van stoelen.

Voordeel 2: Je hoeft je bagage niet naar de band te brengen; deze kun je gewoon meenemen naar het vliegtuig. Daar aangekomen wordt de bagage voor je opgeborgen.

Voordeel 3: Er zijn geen lange wachttijden. Als je gaat vliegen, ben je alleen al uren kwijt met het wachten op de luchthaven. Het inchecken duurt eindeloos en na de reis moet je ook weer staan wachten op je bagage. Met een privé vlucht is dat allemaal verleden tijd. Je hoeft niet uren vooraf aanwezig te zijn, het inchecken gaat vele malen sneller en de bagage hoeft niet opgehaald te worden, bij aankomst op de bestemming.

Voordeel 4: Je kiest zelf met wie je vliegt. Geen vervelende, onbekende medepassagiers waar je rekening mee moet houden. Je hebt geen huilende kinderen, van andere mensen, aan boord en zit niet naast iemand die minder fris ruikt of ligt te snurken in je nek. Bovendien heb je de catering compleet voor jezelf en in tegenstelling tot het vliegtuigeten, is deze catering luxe.

Hoe rijk moet je zijn?

“Klinkt goed”, zul je denken”, maar ik heb geen geldboom in mijn tuin”. En laten we eerlijk zijn, die moet je toch wel hebben. Het is natuurlijk afhankelijk wat voor soort privé jet je huurt. Dan maakt het ook nog verschil of je continentaal of intercontinentaal wilt vliegen. Laten we twee voorbeelden nemen, zodat je een indicatie hebt van de kosten.

Stel je wilt met vijftig vrienden een dagje gaan shoppen in Parijs. Je hebt dan, maar voor een dag een privéjet nodig en je vliegt continentaal. Je moet dan denken aan een prijs van 25.000 euro. Als een keertje gek wilt doen en je hebt 49 vrienden die dat ook wel willen, dan is vijfhonderd euro per persoon nog wel te overzien.

Besluit je om met vrienden te gaan shoppen in New York? Dan wordt het een compleet ander verhaal. Om het overzichtelijk te houden, ga je deze keer met 9 vrienden en blijft drie dagen weg. Hiervoor betaal je een kleine 85.000 euro, voor dat bedrag koop je allemaal een mooie auto. Dat is even slikken.

Weet je al waar je voor zou kiezen? Ga je voor de once in a lifetime ervaring? Of ga je voor hetzelfde geld liever de rest van leven, elk jaar op zomervakantie naar een andere bestemming?

Bron: First Class Aviation

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder