The Big Apple, The city that never sleeps!

New York is dé wereldstad waar 24/7 geleefd word. De stad die over de hele wereld bekent staat om de prachtige skyline en het Vrijheidsbeeld is niet voor niets een populaire bestemming als het gaat om een stedentrip. New York heeft het allemaal van bezienswaardigheden bezichtigen tot het vinden van rust en ontspanning in het grootste stadspark van de wereld, Central Park. Ook op het gebied van amusement heeft New York ontzetten veel te bieden, bezoek een Broadway show of breng een bezoek aan het bekende Time Square waar de hele dag door meer dan genoeg te doen is. Een stedentrip naar New York zal bij iedereen een bijzondere indruk achterlaten en veel toeristen zeggen absoluut vaker een bezoek te willen maken aan deze prachtige stad in Amerika. Niet alleen Manhattan is het kloppend hart van de stad New York, maar ook wijken als Harlem, Brooklyn, ChinaTown en Staten Island is meer dan de moeite waard om er een bezoek aan te brengen. Er zijn ontzettend veel accommodaties centraal gelegen in het centrum, zodat de the city that never sleeps heel makkelijk te verkennen is. Wilt u goedkoop naar New York? Er zijn veel reisorganisaties waar aanbiedingen naar New York worden aangeboden.

New York een stad met veel activiteiten en bezienswaardigheden

New York is de stad met de prachtige skyline die de meeste mensen alleen kennen van de televisie. Zodra er daadwerkelijk tussen de hoge gebouwen wordt gelopen wordt er pas echt ontdekt hoe immens hoog de gebouwen zijn. De skyline is vanaf de Brooklyn Bridge goed te bewonderen, helemaal als de avond valt zal dit een prachtig plaatje opleveren. Het Vrijheidsbeeld is ook een bezienswaardigheid op zich, maar veel leuker en toeristische is om het Vrijheidsbeeld te bekijken vanaf de Staten Island ferry die vlak langs dit bekende beeld heen vaart. Vanaf deze ferry is er ook een goed zicht op de skyline van New York. Ook een bezienswaardigheid is Wall Street, het financiële centrum van de hele wereld. Vanaf het Empire State Building kan er worden genoten van een prachtig uitzicht over de hele stad. Tijdens een stedentrip New York mag Ground Zero absoluut niet worden overgeslagen, hier kan stilgestaan worden bij de gebeurtenissen van 9/11. Verder is er altijd wat te doen in Central Park, een stedentrip New York zal een overweldigende indruk achterlaten.

New York de stad waar alles mogelijk is

Ondanks de vele bezienswaardigheden die New York rijk is kan er ook heel goed gewinkeld worden in de vele winkels die de stad heeft. Vooral 5th Avenue is bekend als de luxe winkelstraat van New York. Maar er zijn veel meer straten waar goed geshopt kan worden voor een nieuwe garderobe, van designershops tot kleine boetiekjes alles is te vinden in deze mode stad. In New York kan er ook ontspannen worden op het strand bij Coney Island na een lange dag shoppen. Op culinair gebied is er in deze stad van alles mogelijk. Ook al staat Amerika bekend om het fastfood, er zijn restaurants genoeg in alle classificaties. Vooral in Tribeca worden de beste restaurants aangetroffen van New York. Naar een heerlijk avondmaal is de stad nog volop in beweging. Er zijn heel veel leuke tenten waar het bruisende nachtleven van New York ervaren kan worden zoals, 10AK, Please Don’t Tell of The Pink Elephant.