Goedkope Stedentrip

Londen, een wereldstad op steenworp afstand

Deel artikel

Veel mensen houden ervan om er ervan om er een paar dagen heerlijk tussenuit te gaan. Parijs, Barcelona en Rome zijn zeer populaire bestemmingen waar veel toeristen heen gaan. Echter kiezen steeds meer mensen voor een citytrip naar de hoofdstad van Engeland, Londen. Londen is een wereldstad op slechts een uurtje vliegen van Nederland. In deze grote en indrukwekkende stad kun je je gemakkelijk meerdere dagen prima vermaken en de mooiste bezienswaardigheden bekijken. Zowel vanaf Schiphol als Eindhoven Airport gaan vrijwel dagelijks directe vluchten naar Londen, waardoor jij gemakkelijk kunt plannen wanneer jij deze wereldstad een keer gaat bezoeken. Je zult er geen spijt van krijgen.

Volop bezienswaardigheden in Londen

Als je voor een paar dagen naar Londen gaat, is het verstandig om je fototoestel mee te nemen. Op veel plekken vind je namelijk zeer bekende bezienswaardigheden. In het centrum van de stad vind je bijvoorbeeld de Big Ben, de grootste klok van de stad. Ook het Buckingham Palace en de Tower Bridge zijn hoogtepunten die eigenlijk niet mag en kunt missen. Daarnaast staat de stad bekend om de vele restaurantjes, pubs en cafés om even lekker uit te rusten. Als echte toerist probeer je natuurlijk een Engels ontbijt of een portie fish and chips, zoals veel Engelsen ook doen.

Reizen naar en door Londen erg simpel

Een reis naar Londen is zeer eenvoudig. Vanuit Nederland zijn er meerdere vliegvelden van waar je kunt vertrekken. Ook kent Londen meerdere vliegvelden, waardoor je jouw ideale reis makkelijk kunt opzetten. Vliegen naar Londen doe je al in minder dan een uur, en in Londen zelf verplaats je je gemakkelijk met het openbaar vervoer. De metro in Londen is zeer uitgebreid, en laat jou op een hele makkelijke manier vrijwel iedere plek van de stad bereiken. Geen last van files of stoplichten, maar gewoon onder de grond.

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder