Goedkope Stedentrip

Lille de meest onderschatte stad van Frankrijk

Deel artikel

bezoek lille in frankrijk Lille is sinds de industrietijd enorm verandert. Het is niet meer het saaie gebied waar niks te beleven is. Sinds die tijd zijn er enorm veel winkels bij gekomen. Het unieke aan Lille in Frankrijk is dat het een mix van cultuur en modern is. Je kunt in dezelfde straat huizen vinden die honderden jaren oud zijn en tegelijkertijd een gloed nieuwbouwhuis zien.

Lille, ook wel Rijsel genoemd, is een stad met geschiedenis. Tijdens de wereldoorlog was het onderdrukt door de duitsers en daar kun je nog steeds de invloeden van terug zien. Je ziet in sommige gebouwen dan ook gewoon de kogelgaten nog zitten in de muren.

Waarom moet jij naar Lille in Frankrijk?

Lille is uitgegroeid tot een super gezellige “chill stad”. Er zijn meer dan 120 verschillende winkels te vinden. Van kleine boetiekjes tot grote multinationals zoals de Zara, Espirit en Hugo Boss. Wij kunnen je aanraadden om naar de kleine boetiekjes te gaan. Je betaalt daar meestal wel een redelijke hoge prijs, maar dan ben je er ook wel van verzekerd dat niemand anders in deze kleding loopt. Elk kleding stuk is eigenlijk een limited edition.

Verder kun je bijkomen van een dagje wandelen in een van de SPA’s. Laat je verwennen en pak daarna lekker een terrasje. Let er wel op dat als het lekker weer is het snel volzit. Reserveren is aan te raadden.

Beste maanden om Lille te bezoeken

De beste tijd van het jaar om naar Rijsel oftwel Lille te gaan is van mei tot augustus. De leuke stad wordt dan gecombineerd met een aangename tempratuur. Wat het ideaal maakt om ook nog een kleurtje te pakken tijdens jou bezoek.

Wil je meer weten over deze unieke stad? Bezoek dan onze website www.lillefrankrijk.nl
Kijk ook op www.ticketsibiza.nl

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder