Goedkope Stedentrip

Leuke activiteiten in Berlijn

Deel artikel

Berlijn, met haar dynamische en gevarieerde karakter is een populaire bestemming voor stedentrips. Er is veel te zien en te doen in de stad. Iedereen kent de Brandenburger Tor of de KaDeWe. En er zijn veel rondleidingen langs de bekendste bezienswaardigheden van Berlijn. Maar er zijn ook wat meer bijzondere rondleidingen door de stad.

Currywurst Museum

Om de metropool niet te ontdekken op een lege maag, kunt u het beste beginnen met uw tour met een Döner Kebab, welke is uitgevonden in Berlijn. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan het beroemde Currywurst Museum.

Tour de Toilette

De meest eigenzinnige rondleiding door de stad ooit, is de Tour de Toilette. Deze rondleiding wordt geleid door een gecertificeerde gids. Op deze tour wordt de geschiedenis en het dagelijkse leven van de inwoners van Berlijn gereconstrueerd, op basis van de geschiedenis van de toiletten van Berlijn. Hoogtepunt van de tour vindt plaats in de rare Bar KLO.

Streetart in de Backkombinat

U krijgt hier, tijdens een twee uur durende rondleiding, een globaal inzicht in de geschiedenis van de DDR, in combinatie met Street-Art, Graffiti en meer indrukwekkende uitingen van de Streetart in de Backkombinat. Kan het nog stoerder dan dit?

Huskytour

Voel de wind in je haar met een Huskytour door de Dogworker Daniel Hurst. U maakt kennis met een aantal leuke sledehonden en maakt een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Teddy Tour Berlijn

Dit is wel de meest bijzondere rondleiding van de stad. Stuur uw knuffel op een reis naar Berlijn in plaats van naar jezelf. Het kan zijn dat je de stress van alledag uitstraalt naar uw knuffeldier. Dankzij de Teddy Tour Berlin, kan uw knuffel heerlijk ontspannen. Een week vrij van de dagelijkse routine met een rondleiding door de stad van Berlijn. Berlijn heeft nog veel meer leuke activiteiten die u of uw knuffel goed zullen doen.

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder