Goedkope Stedentrip

Goedkope stedentrip naar Mons?

Deel artikel

Bent u een echte koopjesjager? Op zoek naar een goedkope stedentrip, maar heeft u alle steden in Nederland al gehad? Dan hebben wij de oplossing! In België kunt u namelijk ook goedkoop een weekendje weg! Zo bent u toch in het buitenland en hoeft u niet ver te reizen. Echter, snappen we dat u al eens een bezoekje gebracht heeft aan Antwerpen, Brussel of Gent. Dit zijn de grootste en meest bekende steden van België. Hier zijn de hotelprijzen ook erg duur en is het lastig om goedkoop op stedentrip te gaan. Onze oplossing: Kies voor dé cultuurstad van 2015! Mons is dé trend van het moment en stukken goedkoper dan de andere Belgische grote steden.

Goedkoop boeken bij een Hotel in Mons

Natuurlijk zijn er in Mons ook gradaties en – als je niet bekend bent met de Belgische cultuur en grote hotelketens – is het lastig om te weten voor welk hotel je moet kiezen. Welke is nou kwalitatief het beste en welke is het goedkoopste? Als je goedkoop op stedentrip wilt, dan is de prijs natuurlijk wel een belangrijke factor. Onze oplossing: Kies voor een Nederlandse hotelketen in België! De grootste hotelketen van Nederland is natuurlijk Van der Valk. Ook in België is deze keten gevestigd. In Antwerpen, Brussel, Gent.. maar ook in Mons! Van der Valk heeft zijn eigen Hotel Mons die je voor een mooie prijs een goedkope stedentrip kan bezorgen!

Faciliteiten Hotel Mons

De Faciliteiten van Hotels in Mons? Als u kiest voor een goedkope stedentrip naar Mons bent u gegarandeerd van gratis parking, prachtige kamers en luxe suites! Daarnaast kunt u bij veel hotels ook gebruik maken van gratis wellness & fitness ruimtes. Gaat u met het openbaar vervoer, dan kunt u het beste kiezen voor een hotel dichtbij station Mons. Het Van der Valk hotel is bijvoorbeeld op enkele tientallen meters van het station gevestigd, waardoor u geen tijd verliest en optimaal kunt genieten van de cultuurstad van Europa!

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder