Goedkope Stedentrip

De bestemmingen

Er zijn veel verschillende steden in Europa die je tijdens een 2-, 3-, 4- of 5-daagse stedentrip kan bezoeken. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij hebben daarom de meest bezochte steden in Europa samengesteld, speciaal voor jou. Heb je vragen of opmerkingen over de beschreven bestemmingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@onlinemarketing-twente.nl

Bestemmingen in Europa

London

Een goedkope stedentrip naar Londen is zo geboekt. Londen is met het vliegtuig nog geen uur verwijderd vanaf Nederland. Bij een stedentrip naar Londen kunnen de Big Ben, Tower Bridge en Oxford street niet ontbreken om ze te bezoeken.

Parijs

Parijs biedt een uitgelezen mogelijkheid om er voor een stedentrip naar toe te reizen. Vliegtickets Parijs zijn gemakkelijk online te boeken. Parijs is bereikbaar via eendaagse pendelbussen of ga op eigen gelegenheid naar de stad van de liefde. Parijs heeft te veel bezienswaardigheden om op te sommen, maar de Eiffeltoren mag niet ontbreken bij een bezoek aan deze stad.

Dusseldorf

Vlak over de Nederlandse oost grens ligt de Duitse stad Dusseldorf. De omgeving rondom Dusseldorf is prachtig en er kan uitstekend gewinkeld worden in de vele winkelstraten van de stad. De Koningsalee mag niet ontbreken bij een bezoek aan Dusseldorf.

Berlijn

Berlijn is de stad van de muur en de scheiding tussen oost en west Duitsland. Na de val van de muur is Berlijn populair geworden om te bezoeken met een meer daagse stedentrip. Door de val van de muur zijn er veel bezienswaardigheden die u niet mag missen.

Antwerpen

Antwerpen ligt vlak over de Belgische grens en is vooral bekend als stad om een dag te gaan winkelen. Antwerpen heeft mooie gebouwen en u kunt er heerlijk genieten van het lekkere leven in één van de eetgelegenheden. Een stedentrip naar Antwerpen is ook goed mogelijk, er zijn meer dan genoeg hotels!

Stockholm

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en deze mooie stad is verspreid gelegen over 14 eilanden die gezamenlijk de stad Stockholm vormen. In Stockholm komt de historie en het hedendaagse moderne samen wat zorgt voor een perfecte mix tijdens een stedentrip. Het enige nadeel aan Stockholm is dat het een dure stad is wat betreft eten en drinken, maar het is absoluut de moeite waard om de stad een bezoek te brengen met een stedentrip.

Madrid

Ga jij op stedentrip naar Madrid. Goede keus! Madrid, de stad die nooit slaapt is een echte toplocatie voor een stedentrip. Deze stad staat bekend om zijn paleizen, prachtige pleinen, het Prado museum en Real-Madrid. Op Magisch Madrid vind je alles wat je moet weten om van jou stedentrip een groot succes te maken. Op deze online reisgids vind je de mooiste bezienswaardigheden, de leukste restaurantjes, de gezelligste barretjes en handige tips voor iedereen die Madrid bezoekt.

Bestemmingen buiten Europa

New York

New york is een wereld stad en het leent zich bij uitstekend heel goed voor een stedentrip. In New York kan er genoten worden van de vele musea, musicals en andere bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld. Ook kan er in New York heel goed geshopt worden en wanneer de dollar koers gunstig is kan dit ook nog eens heel voordelig. Een stedentrip naar New York is een ervaring die u nooit meer zal vergeten.

Marrakesh

Marokko wordt steeds populairder bij Nederlandse toeristen en dat geldt ook voor een stedentrip naar de mooie stad Marrakesh. In deze prachtige stad kunt u het echte Marokkaanse leven ervaren en genieten van de heerlijke Marokkaanse keuken. Bezoek één van de vele markten of moskeeën om de cultuur te leren kennen.

Las Vegas

Las Vegas de stad die nooit slaapt waar iedereen heen gaat om misschien wel terug te keren als miljonair. In Las Vegas staan de mooiste hotels en deze zijn over het algemeen direct aan de wereld beroemde strip gelegen. Las Vegas ligt in de Amerikaanse staat Nevada en een stedentrip naar deze geweldige stad is een hele belevenis. Als u dit hele stuk gevlogen heeft, kunt u uw stedentrip ook prima uitbreiden met een rondreis door Amerika.

Singapore

Singapore is in het verre oosten gelegen maar door het welvarende uiterlijk van deze stad doet het meer denken aan een westerse stad. Singapore is de schoonste stad van de wereld. In Singapore is het een samen komen van verschillende culturen en dit is door de hele stad heen terug te vinden. Singapore is vooral een niet te vergeten stad als je van shoppen houdt. Singapore is hét walhalla voor de mensen die van shoppen houden, want in Singapore hoeft er geen BTW betaald te worden. Een totaal andere bestemming als de welbekende stedentrip bestemmingen maar Singapore is er wel eentje die je altijd bij zal blijven.