Goedkope Stedentrip

Ben jij toe aan een stedentrip?

Deel artikel

Heel het jaar kijk je uit naar de zomervakantie. Lekker er op uit, een paar weken de zon tegemoet. Maar daarna? Dan duurt het weer zo ontzettend lang voordat het weer vakantie is. De oplossing is simpel, ga er even lekker tussenuit met een fijne citytrip. Er is zoveel keuze als het gaat om bestemmingen voor een fijne citytrip, dat wij er voor kiezen om er drie voor je uit te lichten. Kun jij een keuze maken welke bestemming jouw voorkeur heeft?

Londen

Londen is een prachtige bestemming voor een citytrip. Je bent er namelijk binnen no-time. In ongeveer een uur vliegen ben je al in deze hoofdstad van Engeland. Je kunt in slecht een paar dagen alle highlights van de stad zien. De Big Ben, de London Eye, Buckingham Palace en de Tower Bridge. Allemaal op loopafstand van elkaar. Wil jij op een fijne manier een Europese grote stad verkennen? Kies dan voor Londen.

Rome

De hoofdstad van Italie is misschien wel de beste plek om dit land te leren kennen. Italianen zijn enorm gastvrij en dat ga je hier merken. Tijdens je bezoek aan deze stad bezoek je natuurlijk het Colloseum en de Trevi-fontijnen. Maar ook de Spaanse trappen en één van de vele traditionele Italiaanse restaurants mag je niet missen.

Parijs

De stad van de liefde, zo wordt Parijs ook wel genoemd. Een stad die vanuit Nederland ook goed bereikbaar is wanneer je niet met het vliegtuig gaat. In deze stad wordt je ondergedompeld in een gezellige en liefdevolle sfeer. Je kijkt uit op de Eiffeltoren, of sterker nog, je gaat omhoog in deze toren om over de stad heen te kijken. Met de Notre Dame en het Louvre heeft Parijs bovendien voldoende bezienswaardigheden om een paar dagen heerlijk rond de struinen door de stad.

Hoe dan ook, zoek een leuke stad uit en ga een paar dagen lekker genieten. Je hebt het vast en zeker verdiend. Bekijk hier een top 6 van leuke bestemmingen voor een stedentrip.

Gerelateerd nieuws

Sportief Londen

Beleef Londen op een unieke manier De hoofdstad van van Engeland is een immens grote stad, het heeft de meeste inwoners van alle steden binnen

Autoverzekering: ook op vakantie!

Of je nu met de auto naar Groningen, Maastricht, Parijs of Berlijn gaat, zorg dat je autoverzekering in orde is. Maak je een ongeluk zonder